CRÈDITS

Des de les regidories d’Educació i de Cultura de l’Ajuntament de Ciutadella, volem agrair la col·laboració de totes les persones que han contribuït a fer possible aquesta webquesta, especialment a Jordi Anglada (Departament d’Informàtica de l’Ajuntament de Ciutadella), Ester Allès (assessora lingüística), Florenci Sastre Portella (arxiver de l’Arxiu Històric Municipal de Ciutadella), Josep Gornés Gomis (historiador), Joan Mesquida Faner (director de la Banda Municipal de Ciutadella) i Joan Benejam Capella (il·lustrador).
Les magnífiques fotografies que heu pogut veure són obra dels membres del Fotoclub del Cercle Artístic: Antoni Cladera, Rosemarie Pantke, Manel Almar, Joan Mercadal, Niní Marqués, Pau Gener, Pau Taltavull, Bep Taltavull, Rosa Forcada, Josep Vidal i Galiep Caules.
També volem agrair la feina feta als autors de les diferents obres consultades, dels enregistraments musicals i de les filmacions que s’hi inclouen, ja sigui directament o en forma d’enllaços.
Finalment, volem donar les gràcies a totes les persones que amb la seva aportació fan que les festes de Sant Joan siguin cada cop més segures.

Aquesta webquesta ha estat creada per Sergi Cleofé Huguet, amb el suport tècnic de SILME, gràcies a l’Ajuntament de Ciutadella i al Programa Leader.
 

Tornar
 
UE Leader + IB Gobierno de España Leader
FEADER
 
Ciutadella de Menorca