Caragol de Santa Clara

El Caragol consisteix a fer tres passades pels carrers de sa Font, placeta des Bastió, Santa Rosalia, Maria Auxiliadora, Francesc de Borja Moll, placeta des Bastió, ses Roques, Sant Cristòfol i Sant Climent, començant i acabant davant del monestir de Santa Clara. Els genets han d’entrar a cavall dins el pati del convent, fer-hi una volta i saludar encarant-se a la façana de l’edifici.
Aquest és el Caragol que es repeteix més vegades durant les festes. A més, és molt sentit i apreciat pel poble, sobretot pel fet que els cavalls fan entra, és a dir, que entren i surten de les cases amb el consentiment dels propietaris durant el seu recorregut. També és un moment que aprofiten tant fillets com avis per a fer sa capadeta des de portals i finestres, acaronant suaument el cap dels cavalls quan tenen l’oportunitat.
L’ambient del Caragol de Santa Clara és festiu i familiar al mateix temps. La barreja entre la gent del poble i els protagonistes de la festa ofereix un espectacle on s’agermanen la bulla i la intimitat.
 

Tornar
 
UE Leader + IB Gobierno de España Leader
FEADER
 
Ciutadella de Menorca