Darrers caragols i Beguda a cal caixer senyor

Els actes des Pla acaben amb un últim caragol de tres voltes, en el qual hi prenen part tots els integrants de la Qualcada. Els músics de la banda toquen el Jaleo a la primera i a la tercera voltes.
En passar la Qualcada per la colàrsega per deixar es Pla, els genets reben una canya verda perhom, excepte el caixer senyor, la qual caldrà exhibir amb la mateixa cura que queda descrita per als casos anteriors.
La Qualcada puja a la ciutat pel camí del Moll, la costa del Moll, la plaça des Born i el carrer Major des Born, i es dirigeix de nou a córrer a sa plaça, amb el mateix protocol que el dia anterior. Després, fan un altre caragol de Santa Clara, acabat el qual els caixers i cavallers acompanyen el caixer capellà a ca seva i el caixer senyor al seu palau, fent sempre el mateix ritual per a aquestes circumstàncies.
Un cop estabulats els cavalls, tots els caixers i cavallers van caminant pel seu compte fins al domicili del caixer capellà, lloc on han de reunir-se. Després, en formació presidida pel sacerdot, van al palau a peu per a celebrar-hi una altra beguda. Aquesta vegada no hi ha més convidats.
 

Tornar
 
UE Leader + IB Gobierno de España Leader
FEADER
 
Ciutadella de Menorca